Wat kosten openslaande garagedeuren?

Wat kosten openslaande garagedeuren?

Openslaande garagedeuren zijn ideaal om verschillende redenen, openslaande garagedeuren isoleren bijvoorbeeld beter. Maar wat mag zo’n openslaande garagedeur kosten? We vertellen u graag meer over wat openslaande deuren gemiddeld kosten en waar de prijs van af hangt,

Prijsfactoren van openslaande deuren

Openslaande deuren zijn er in verschillende prijsklassen, dit heeft allemaal te maken met de factoren die de prijs bepalen van de openslaande deuren. Welk materiaal kiest u bijvoorbeeld? U kunt kiezen uit stalen deuren, deuren van kunststof of uit houten deuren. Elk materiaal heeft zo zijn eigen prijs, wat invloed heeft op de eindprijs van uw openslaande deuren. Andere factoren die de prijs beïnvloeden zijn de afmetingen, eventuele bediening en het type garagedeur. 

Voordelen van openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren hebben veel voordelen, zoals gezegd isoleren openslaande garagedeuren dan normale garagedeuren, omdat openslaande deuren de ruimte beter afsluit. Ook zijn ze erg gebruiksvriendelijk en kunt u bijvoorbeeld 1 deur openen, in plaats van de gehele garagedeur. Tot slot zijn openslaande garagedeur ook lastiger voor dieven om in te breken.

Wat kosten openslaande garagedeuren?

Maar wat kost zo’n openslaande deur nou precies? Zoals u wellicht heeft kunnen lezen hangt de hoogte van de prijs dus af van verschillende factoren. Er is dus niet 1 prijs te noemen die geldt voor elke openslaande garagedeur. Wel kunnen we de gemiddelde prijs van een openslaande garagedeur er bij pakken. Wanneer we kijken naar een standaard openslaande deur met lichte isolatie kunt u denken aan een prijs rond de 2400 euro. Wilt u meer isolatie of extra snufjes? Dan betaald u uiteraard meer en kunt u zelfs denken aan prijzen rond de 3000 a 3500 euro.

Garagedeur kopen bij De Rooij Garagedeuren

Bent u nou op zoek naar een mooie garagedeur of had u meer willen weten over garagedeuren? Neem dan een kijkje bij De Rooij Garagedeuren en vindt de garagedeur die bij u past!

Geef een reactie