Wat is een PVC vloer?

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een populaire vloer, echter hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Terwijl zij misschien stiekem zelf wellicht een PVC vloer hebben liggen thuis. Maar wat is een PVC vloer nou precies? We vertellen u graag meer over wat een PVC vloer is en wat de voordelen zijn van PVC vloeren

Een alternatief voor laminaat, parket en meer

Wat is een PVC vloer? PVC vloeren zijn een alternatief voor bijvoorbeeld laminaat, parket en meerdere soorten vloeren. Een PVC vloer bestaat uit meerdere lagen PVC en kunststof. PVC vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal zoals hout en hierdoor zijn ze enorm populair geworden de laatste jaren. 

Voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer kent vele voordelen. Zo zijn PVC vloeren niet alleen erg mooi, ook zijn PVC vloeren erg duurzaam en sterk. Hierdoor kunt u lang genieten van uw PVC vloer. Ook zijn PVC vloeren geschikt voor vochtige ruimtes, zijn de gemakkelijk te onderhouden, zijn ze geschikt voor vloerverwarming en lijken ze zo erg op echt hout, dat u wellicht niet eens merkt dat u op een PVC vloer loopt. 

Onderhouden en schoonmaken van uw PVC vloer

Het schoonmaken en onderhouden van een PVC vloer is gelukkig niet lastig, echter is het wel goed om te weten hoe u een PVC vloer schoonmaakt en in shape houdt. Wanneer u uw PVC vloer wilt schoonmaken kunt u het beste om de zoveel dagen stofzuigen en eens in de week de vloer dweilen met lauw water en een juist reinigingsmiddel. 

PVC vloer kopen?

Bent u op zoek naar een PVC vloer of had u graag meer willen weten over een PVC vloer? Neem dan een kijkje bij Kwaliteitparket en neem een kijkje in het ruime assortiment aan PVC vloeren.

Geef een reactie