Ontdek de beste snowboards van 2022 voor een onvergetelijke winterervaring

Met de winter voor de deur is het hoog tijd om je snowboardgear klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Als gepassioneerde snowboarder wil je natuurlijk het beste materiaal om optimaal te kunnen genieten van de pistes en off-piste avonturen. De keuze voor het juiste snowboard kan het verschil maken tussen een goede en een geweldige winterervaring. Daarom hebben wij de beste snowboards van 2022 voor je op een rij gezet, zodat jij goed geïnformeerd de sneeuw in kunt duiken.

1. Freestyle Snowboards

Voor de snowboarders die houden van tricks en jumps zijn freestyle snowboards de ideale keuze. Deze snowboards zijn wendbaar, licht van gewicht en perfect voor het maken van sprongen in het snowpark. Met een freestyle snowboard kun je je volledig uitleven op de pistes en de obstakels die je tegenkomt.

2. All-Mountain Snowboards

Voor de snowboarders die graag variëren tussen pistes, off-piste en backcountry is een all-mountain snowboard de beste optie. Deze snowboards zijn veelzijdig en presteren goed onder verschillende omstandigheden. Of je nu van carving houdt op de piste of van poedersneeuw in de backcountry, met een all-mountain snowboard ben je overal klaar voor.

3. Freeride Snowboards

Voor de avontuurlijke snowboarders die graag buiten de gebaande paden gaan, zijn freeride snowboards de perfecte keuze. Deze snowboards zijn ontworpen om te presteren in diepe sneeuw en uitdagend terrein. Met een freeride snowboard kun je de mooiste afdalingen maken en genieten van de ongerepte natuur om je heen.

Ontdek onze webshop voor de beste snowboards van 2022

We hebben als snowboardwinkel een webshop geopend in elk land in Europa. Daarom kan je nu snowboards kopen in je eigen land! Bekijk onze webshop in het land waar jij vandaan komt en bestel snowboards zoals je van ons gewend bent.

Snowboards.nl
Snowboard.fr
Snowboard.se
Snowboards.eu
Snowboards.at
Snowboards.co.uk
Snowboards.fi
Snowboards.hr
Snowboards.hu
Snowboards.it
Snowboards.lt
Snowboards.lu
Snowboards.lv
Snowboards.no
Snowboards.pl
Snowboards.pt

Snowboards.si

Snowboards.de
Snowboards.ee

Snowboards.eu/dk